Thursday, July 5, 2007

Autor autoru (neautoritet)

Sama pomisao na smrt pomaže čoveku da se dovoljno izdvoji tako da više ničemu ne može da se prepusti. Sama pomisao na smrt čini čoveka dovoljno izdvojenim da ne može sebi više ništa da uskrati. On ne čezne ni za čim, jer je stekao tihu strast prema životu i sa svim što je u vezi sa životom. On zna da mu je smrt za petama i da mu neće dopustiti da se veže ni za šta toliko čvrsto i zato on sve mora da bez žudnje proba i da okusi. On ima samo jedan životni oslonac, snagu svoje volje tj. svoje odluke. On mora to potpuno da shvati da je za svoje odluke savršeno svestan, odgovoran, i da kada je doneo odluku nema vremena ni za kajanje ni za prebacivanje.

Snaga njegove volje osposobljava ga da bira ne žaleći ni za čim i to što izabere uvek mora da bude najbolje sa njegove tačke gledišta gledano. Retki se pridržavaju samo svojih volja i odluka ali retki samo, stiču strpljenje i počinju da kontrolišu svoju silu i moć koja iz dana u dan sve više nadire i lagano plavi sve njegove pore čineći tako savršenstvo svima jasno ali mnogima nedokučivo i toliko daleko da počinju da ih porede sa najsavršenijim snovima. On čeka bez ikakve nervoze na svoju volju sve dok mu jednog dana ne pođe za rukom ono što je ustvari skoro neizvodljivo. On postaje iz dana u dan svestan da se pojavila nova za njega do sada nepoznata sila, sila koja izvire iz njegovog tela dok on lagano ide putevima znanja i tako stvara svoja saznanja. On uviđa da to nije svima dostupno jer samo veliki bol može da prizove u pomoć, te za obične ljude velike sile, nadzemaljske ... Moć donosi prostranstvo, moć donosi istinu, nedodirljivu uzvišenost koja je izmakla kontroli i više niko i ne pokušava da je ukroti jer im je tokom vremena postala prosto nevidljiva. On je poseduje i ona je velika, ČOVEK sa njom postaje sve zato što više nije ništa.

ON kontroliše svoju ludost on je kroti dok to drugi ne mogu. Kad jednom progledaš i vidiš sve TO onda ti više ništa na ovom svetu nije poznato.

Sve je novo.

Sve što se dešava nije se dešavalo nikada ranije.

Svet je neverovatan !!!